ВЕВЕН ООД

Системи за лъчисто отопление. Адиабатно охлаждане. Таванни системи за отопление и охлаждане.

Системите за лъчисто отопление и охлаждане са предназначени за помещения с различни размери, височини и топло изолационни характеристики. Отличават се с високата си енергийна ефективност и ниските си експлоатационни разходи. Лъчистите системи са предпочитан метод за отопление и охлаждане в цяла Европа.

Воденa от убеждението, че трябва да предостави на клиентите си най-доброто от Европейския пазар, фирма ВЕВЕН, работи в близко сътрудничество с UnderTreeИталия, Kotrbaty – Чехия, Lersen – Чехия, SunBeam – Полша. Присъстваме повече от 10 години на Българския пазар. Изпълнили сме голям брой обекти на територията на страната. Богатата гама от продукти и модели ни дават възможност да изпълним различни по вид и характеристики  проекти: заводски сгради, халета, складове, болници, жилищни и офис помещения.

Ние предлагаме системи, които се захранват от различни източници на енергия: метан, пропан-бутан, топла вода, пара и електроенергия.  По този начин се стараем да задоволим  всички желания на нашите клиенти.

 

Основните ни клиенти са:

“България Еър” – София

“Сименс” – Локомотивно депо – София

“Българиън Еър Чартер” – София

“Либхер транспортейшън системс”– Пловдив

“Луфтханза Техник” – София

“Терем” – София

“Каскада” – Пловдив

“Енерсис” – Търговище

“Ангел Стоилов – 96” АД – Пловдив

 “Тракия глас” – Завод за автомобилно  стъкло – Търговище

“Терем” – Пловдив

“Терем” – Граф Игнатиев

“Монтюпе” – Русе

“МБАЛ Черноморска” – Бургас

и още много др.

За изготвянето на индивидуална оферта ще са ни нужни специфични характеристики ( план-проект)  на обекта за когото ще желаете изграждането на съответната система отоплителна, охладителна или и двете.  Може да се свържете директно с нас по удобен за вас начин:

гр. София

гр. Пловдив

+359887252978

+359878252978

office@veven.eu

krapchanska@veven.eu

%d блогъра харесват това: