EUKLIMA – тавани и стeнни лъчисти системи за отопление и охлаждане


EUKLIMA – тавани и стенни лъчисти климатични системи за дома и офиса.

 

EUKLIMA – тавани и стенни лъчисти климатични системи за дома и офиса. Това е ново, високо технологично оборудване, което гарантира топлинен комфорт, пести енергия и намалява замърсяването на околната среда.
Основните изисквания към съвременните системи за климатизация са: поддържане на температурен комфорт, пестене на енергия и намаляване замърсяването на околната среда.
Отопление и охлаждане на помещенията, посредством стенни и таванни лъчисти панели BLife е естествен отговор на тези изисквания. Климатичните системи с лъчисти панели позволяват да се постигне по-добър комфорт и да се намалят разходите за енергия с до 40%.  

Иновативният високопроизводителен таван BLife® и стенната лъчиста система се състоят от иновативен активен сандвич панел, който комбинира изолационен панел от полистирол с пресовани алуминиеви топлообменници и хидравлични тръбопроводи PE-Xa. Гипсокартонната плоча Activ’Air® допълва лъчистата система.
Системата BLife® се възползва от способността на тавана и стените да обменят топлина и охлаждане чрез ефекта на сияние, осигурявайки хомогенно разпределение на температурата без наличието на досадни въздушни течения. Системата BLife® позволява значително намаляване на разходите за управление и се предлага в версия, специално предназначена за жилищни нужди, но също така и в третичния сектор (офиси, хотели, бизнес помещения, болници и училища).

thumb_57__product_big3

 

P: Дебелина на активния или пасивния панел BLife®: 52,5 mm
H: Минимално разстояние от тавана: 47,5 mm
M: Минимална височина на монтаж на системата BLife®: 100 mm

Характеристики на активните панели BLife®.

Структура.
Панелите BLife® се характеризират със сандвич структура: различните елементи, всеки със специфичните характеристики, се сглобяват и залепват по новаторска автоматична производствена линия, така че да се създаде пълен елемент, включващ всички специални характеристики на системата BLife®.
Състав на панелите:
1. Изолационна плоча в пресован полистирол, дебелина 40 мм, с профилни отвори за топлоотводните и специални корпуси за частта от тръбата, която е извън контура, за да се улесни съхранението и транспортирането на панелите.
2. Алуминиево фолио за термо-проводимост с дебелина 0,4 мм, което обвива тръбите около 250 градуса и покрива повече от 80% от повърхността, като гарантира най-високата топлинна мощност на системата.
3. PE-Xa тръбопровод с кислородна бариера с диаметър 8×1.0 мм.
4. Гипсокартонен панел с дебелина 12,5 мм, с технология “Activ Air” за абсорбиране на формалдехид. Отпечатаните на повърхността линии на системата показват позицията на тръбопровода, посочва фиксирането на окачената конструкция, линиите за рязане и зоните, където е възможно да се монтират светлини.

Untitled

Предимства.

 1. Поддържат оптимална температура и влажност.
 2. Абсолютна тишина.
 3. Безупречна хигиена.
 4. Липса на въздушни течения.
 5. Бързо достигат пълен работен капацитет.
 6. Отсъствие на отоплителни тела в помещението.

 

 • ЗДРАВОСЛОВНОСТ:
  Без движение на въздушни маси. Чисти и хигиенични помещения.
 • КОМФОРТ:
  Оптимална температура и влажност. Без отоплителни тела в помещението.
 • ТИШИНА:
  Липса на шум в помещението.
 • БЪРЗИНА:
  Бързо достига пълна мощност.

 

 

%d блогъра харесват това: