Тавани и стeнни системи за лъчисти отопление и охлаждане


Тавани и стенни климатични системи за дома и офиса.

Тавани и стенни лъчисти климатични системи за дома и офиса. Това е ново, високо технологично оборудване, което гарантира топлинен комфорт, пести енергия и намалява замърсяването на околната среда.
Основните изисквания към съвременните системи за климатизация са: поддържане на температурен комфорт, пестене на енергия и намаляване замърсяването на околната среда.
Отопление и охлаждане на помещенията, посредством стенни и таванни лъчисти панели е естествен отговор на тези изисквания. Климатичните системи с лъчисти панели позволяват да се постигне по-добър комфорт и да се намалят разходите за енергия с до 40%.  

Иновативният високопроизводителен таван и стенната лъчиста система се състоят от иновативен активен сандвич панел, който комбинира изолационен панел от полистирол с пресовани алуминиеви топлообменници и хидравлични тръбопроводи PE-Xa. Гипсокартонната плоча допълва лъчистата система.
Системата се възползва от способността на тавана и стените да обменят топлина и охлаждане чрез ефекта на сияние, осигурявайки хомогенно разпределение на температурата без наличието на досадни въздушни течения. Системата позволява значително намаляване на разходите за управление и се предлага в версия, специално предназначена за жилищни нужди, но също така и в третичния сектор (офиси, хотели, бизнес помещения, болници и училища).

thumb_57__product_big3

Структура.
Панелите се характеризират със сандвич структура: различните елементи, всеки със специфичните характеристики, се сглобяват и залепват по новаторска автоматична производствена линия, така че да се създаде пълен елемент, включващ всички специални характеристики на системата.

Предимства.

 1. Поддържат оптимална температура и влажност.
 2. Абсолютна тишина.
 3. Безупречна хигиена.
 4. Липса на въздушни течения.
 5. Бързо достигат пълен работен капацитет.
 6. Отсъствие на отоплителни тела в помещението.
 • ЗДРАВОСЛОВНОСТ:
  Без движение на въздушни маси. Чисти и хигиенични помещения.
 • КОМФОРТ:
  Оптимална температура и влажност. Без отоплителни тела в помещението.
 • ТИШИНА:
  Липса на шум в помещението.
 • БЪРЗИНА:
  Бързо достига пълна мощност.
%d блогъра харесват това: