Ефективна климатизация от последно поколение

Сега на промоционална цена от само 198 лв. за квадратен метър.

В цената е включено доставка и монтаж на последно поколение таванни и стени панели за лъчисто отопление и охлаждане. Комплексно решение за климатизацията на вашият дом или офис.

Вече и в Пловдив последно поколение таванни и стени панели за лъчисто отопление и охлаждане.

Като  една от водещите компании за лъчисто отопление и охлаждане фирма ВЕВЕН ЕООД, достави и монтира панели от последно поколение, предназначени за цялостното  решение на отоплението и охлаждането в  жилищни сгради и офиси. По този начин затвърдихме лидерската си позиция в иновативните и екологични начини за лъчисто отопление и охлаждане.

Чрез монтирането на панелите от ново поколение клиентите ни получават:

 1. Монтаж на изолация от висококачествен полистирол.
 2. Монтаж на система за ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ със подсигурена ефективност от алуминиевата пластина обгръщаща системата за постигане на оптимална ефективност.
 3. Монтаж на вътрешна топло и шумоизолация от последно поколение дишащ гипсокартон16 мм.

Панелите за лъчисто отопление и охлаждане се състоят от:

 1. Изолационна плоча в пресован полистирол, дебелина 40 мм, с профилни отвори за топлоотводните и специални корпуси за частта от тръбата, която е извън контура, за да се улесни съхранението и транспортирането на панелите.
 2. Алуминиева пластина за термо-проводимост с дебелина 0,4 мм, което обвива тръбите около 250 градуса и покрива повече от 80% от повърхността, като гарантира най-високата топлинна мощност на системата.
 3. PE-Xa тръбопровод с кислородна бариера с диаметър 8×1.0 мм.
 4. Гипсокартонен панел с дебелина 16 мм, с технология “Activ Air” за абсорбиране на формалдехид.

Отпечатаните на повърхността линии на системата показват позицията на тръбопровода, посочва фиксирането на окачената конструкция, линиите за рязане и зоните, където е възможно да се монтират светлини.

Като получена  обратна връзка от наши клиенти за постигането на вътрешна  температура (в помещенията) от  270С необходимата температура  на входа на системата е 330С, което от своя страна само показва ефективността  и икономичността  на системата.

Благодарение на системата за лъчисто отопление и охлаждане Вие получавате още следните преимущества:

 1. Поддържат оптимална температура и влажност.
 2. Абсолютна тишина.
 3. Безупречна хигиена.
 4. Липса на въздушни течения.
 5. Бързо достигат пълен работен капацитет.
 6. Отсъствие на отоплителни тела в помещението.

 

 

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: