Мобилно приложение за контрол от Veven

 

Android -Sun4u download
App Store  Sun4u  download

 

 

 

 

 

 

Както винаги фирма ВЕВЕН ООД е ориентирана към улесняването на своите клиенти, затова създадохме мобилното приложение за контрол на всички системи от мобилното Ви устройство. Приложението Sun4u от ВЕВЕН Ви позволява в реално време да контролирате отделните зони от вашата система. С негова помощ можете да задавате, променяте или просто да следите температурата в отделните зони, също така можете и да програмирате в различните часови диапазони каква да е температурата във всяка зона. Например понижаване на температурата в часовете когато дадена зона е не обитаема или не функционираща за пестене на ресурси. Проверка за натоварването на системата през даден период. Следене на влажността и температурата.

 

 

 

Sun4u мобилното приложение е инструмент за управление на универсалния контролер Veven лесно от вашия смартфон.

За регистрация посетете http://sun4u.veven.eu/public/register

За да инсталирате приложението на вашето устройство посетете https://play.google.com/store/apps/details? 

 https://itunes.apple.com/us/app/sun4u/id1406275046?ls=1&mt=8

Sun4u е пълен набор от иновативни интелигентни системи за наблюдение и управление на вашия дом, хотел, офис или всякакъв вид производствени съоръжения
Можете да пускате, управлявате и управлявате системата винаги и където и да сте, през вашия смартфон, таблет или компютър. Ще можете да контролирате и настройвате производствените си мощности, системата HVAC, детектора на радиацията и др.

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: