Контролна система от Veven

Както винаги, фирма ВЕВЕН ООД, е ориентирана към улесняване на своите клиенти. Затова създадохме мобилно приложение за контрол от мобилно устройство. Приложението Sun4u позволява в реално време да контролирате определени зони от вашата система. С негова помощ можете да задавате, променяте или просто да следите температурата в тези помещения. Също така можете и да програмирате устройството да работи в различни часови диапазони,  и каква да бъде температурата във всяка зона. Например: да понижавате температурата в часовете, когато дадена зона не е обитавана или да изключвате отделни елементи от системета. Можете да проверите, как е работила системата през даден период или да проследите, каква е била влажността и температурата в този отрязък от време.

Sun4u e мобилното приложение за управление на универсалния контролер VEVEN.

За регистрация посетете http://sun4u.veven.eu/public/register

За да инсталирате приложението на вашето устройство посетете https://play.google.com/store/apps/details? 

 https://itunes.apple.com/us/app/sun4u/id1406275046?ls=1&mt=8

Sun4u е пълен набор от иновативни интелигентни системи за наблюдение и управление на вашия дом, хотел, офис или всякакъв вид производствени съоръжения
Можете да стартирате, настройвате и управлявате дистанционно системата, през вашия смартфон, таблет или компютър. Чрез тази система ще можете да контролирате и следите производствените си мощности, HVAC системите, различни видове датчици и др.

Android -Sun4u download

Активирането на приложението  става от настройката в телефона.   Влиза се в:   Settings -> Security -> Unknown sources.   Първо трябва да разрешите свалянето от неизвестен сайт. След инсталацията може да си върнете забраната. В някои телефони отделно са описани местата, от които има забрана за сваляне. Например Google, Skype, Viber и т.н. Кликвате върху линка. Позволявате на приложението да се инсталира след това може да си върнете забраната, за да не бъде атакуван телефона от зловреден софтуер.

App Store  Sun4u  download

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: