Контролна система от Veven

Android -Sun4u download
Активирането на приложението  става от настройката в телефона.
Влиза се в:
Settings -> Security -> Unknown sources.
 
Първо трябва да разрешите свалянето от неизвестен сайт.
След инсталацията може да си върнете забраната.
В някои телефони отделно са описани местата, от които има забрана за сваляне.
Например Google, Skype, Viber и т.н.
Кликвате върху линка. Позволявате на приложението да се инсталира след това може да си върнете забраната, за да не бъде атакуван телефона от зловреден софтуер.

App Store  Sun4u  download

Както винаги фирма ВЕВЕН ООД е ориентирана към улесняването на своите клиенти, затова създадохме мобилното приложение за контрол на всички системи от мобилното Ви устройство. Приложението Sun4u от ВЕВЕН Ви позволява в реално време да контролирате отделните зони от вашата система. С негова помощ можете да задавате, променяте или просто да следите температурата в отделните зони, също така можете и да програмирате в различните часови диапазони каква да е температурата във всяка зона. Например понижаване на температурата в часовете когато дадена зона е не обитаема или не функционираща за пестене на ресурси. Проверка за натоварването на системата през даден период. Следене на влажността и температурата.

Sun4u мобилното приложение е инструмент за управление на универсалния контролер Veven лесно от вашия смартфон.

За регистрация посетете http://sun4u.veven.eu/public/register

За да инсталирате приложението на вашето устройство посетете https://play.google.com/store/apps/details? 

 https://itunes.apple.com/us/app/sun4u/id1406275046?ls=1&mt=8

Sun4u е пълен набор от иновативни интелигентни системи за наблюдение и управление на вашия дом, хотел, офис или всякакъв вид производствени съоръжения
Можете да пускате, управлявате и управлявате системата винаги и където и да сте, през вашия смартфон, таблет или компютър. Ще можете да контролирате и настройвате производствените си мощности, системата HVAC, детектора на радиацията и др.

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: