Уред за санитаризиране на въздуха с UV-C технология – АНТИ COVID-19

Това е иновативен уред на Серията ELITURBO, интелигентна, зелена и многофункционалнa.
НАМАЛЯВА БАКТЕРИАЛНИТЕ И ВИРУСНИТЕ ЧАСТИЦИ, ПРИСЪСТВАЩИ ВЪВ ВЪЗДУХА НА ИНДУСТРИАЛНИТЕ, ГРАЖДАНСКИТЕ, ТЪРГОВСКИТЕ И СПОРТНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ – АНТИ COVID-19.

От слънцето до изкуствените лампи, UV лъчите са способни да убият коронавируса Sars-CoV-2. Ултравиолетовата светлина с къса дължина на вълната или UV-C лъчението е много ефективно за неутрализиране на новия коронавирус. UV-C светлината обикновено има дължина на вълната 254 нанометра, или 254 милиардни части от метър и неговата бактерицидна сила върху бактериите и вирусите е добре известно свойство поради способността му да разрушава молекулни връзки на ДНК и РНК, които съставляват тези микроорганизми. Няколко системи, базирани на UV-C светлината вече се използва за дезинфекция на околната среда и повърхностите в болниците и обществените места. „Високата бактерицидна сила“ на ултравиолетовата светлина е доказана от италиански учени от Държавният университет в Милано и Националният институт по рака. Американското общество за отопление, инженерите по хладилни и климатични инсталации (ASHRAE) препоръчват ултравиолетово микробицидно облъчване,като стратегия за справяне с предаването на болестта COVID-19 (ASHRAE 2020).

  • Проектиран за използване на затворени места, дори в присъствието на хора.
  • Висока ултравиолетова ефективност.
  • Защита от излагане на UV-C източници.
  • Бактерициден ефект за неутрализиране на вируси и бактерии.
  • Намаляване на замърсяването на повърхностите.
  • Заменя използването на химически спрейове във въздуха.
  • Без озон.
  • Тествани и сертифицирани материали и оборудване
  • Непрекъсната работа и лесен монтаж.

Светлината е направена от видими лъчи, инфрачервени лъчи и ултравиолетови лъчи. Ултравиолетовите лъчи (невидими) се класифицират на:

UV – A (дъбилни свойства)
UV – B (терапевтични свойства)
UV – C (бактерицидни свойства)


UV-C светлината елиминира бактерии, вируси, гъби, спори, плесени и акари чрез унищожаване на тяхната ДНК и инхибиране на тяхното размножаване и разпространение. Технологията UV-C е метод за физическа дезинфекция с отличено съотношението разходи / ползи е екологично и за разлика от химическите агенти работи срещу всички микроорганизми, без да създава съпротивления.

Как работи ELITURBO UV-C-светлина

ELITURBO UV-LIGHT използва технология за ултравиолетово лъчение с къса дължина на вълната наречена UV-C. Намаляване на бактериалните и вирусни натоварвания, присъстващи във въздуха. ELITURBO UV-LIGHT може да работи дори 24 часа в денонощието в присъствието на хора благодарение на ексклузивната екранираща и защитна система UV-C. По време на нощна операция, при отсъствие на хора неутрализацията на бактерии и вируси е завършена и атмосферният въздух ще бъде дезинфекциран за следващия ден.

ELITURBO UV-LIGHT използва специален санитарен и вентилационен процес за лечение на околния въздух. Въздухът преминава през бактерицидна камера, където е бомбардиран многопосочни UV-C лъчи, способни да достигнат и неутрализират наличните патогени. Санитаризираният въздух се връща в околната среда във всички посоки, за да се постигне еднакъв микроклимат на помещението. За разлика от други устройства, които облъчват околната среда в една посока, изключителната форма на ELITURBO UV-LIGHT с кръговите си дефлектори позволява да се обработва въздухът на 360 ° и да се хигиенизира целия включен обем. Вентилацията е мека и безшумна.

Как работи ELITURBO UV-LIGHT

Инсталацията е много проста. ELITURBO UV-LIGHT е лек и може да бъде окачен на тавана на стая, на височина не по-малка от 2,5 m от пода. Изисква връзка с електрозахранването и ключ за включване / изключване. Изключете ELITURBO UV-LIGHT в случай на поддръжка на продукта и други работи на височина в същата стая.

Кеде може да се ползва ELITURBO UV-LIGHT

Напълно безопасно за хората.

Техническа характеристика

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/veven1/public_html/wp-content/plugins/onwebchat/onwebchat.php on line 461