Контролна система от Veven

Както винаги, фирма ВЕВЕН ООД, е ориентирана към улесняване на своите клиенти. Затова създадохме мобилно приложение за контрол от мобилно устройство. Приложението Sun4u позволява в реално време да контролирате определени зони от вашата система. С негова помощ можете да задавате, променяте или просто да следите температурата в тези помещения. Също така можете и да програмирате устройството да работи в различни часови диапазони,  и каква да бъде температурата във всяка зона. Например: да понижавате температурата в часовете, когато дадена зона не е обитавана или да изключвате отделни елементи от системета. Можете да проверите, как е работила системата през даден период или да проследите, каква е била влажността и температурата в този отрязък от време.

Sun4u e мобилното приложение за управление на универсалния контролер VEVEN.

За регистрация посетете http://sun4u.veven.eu/public/register

За да инсталирате приложението на вашето устройство посетете https://play.google.com/store/apps/details? 

https://itunes.apple.com/us/app/sun4u/id1406275046?ls=1&mt=8

Sun4u е пълен набор от иновативни интелигентни системи за наблюдение и управление на вашия дом, хотел, офис или всякакъв вид производствени съоръжения
Можете да стартирате, настройвате и управлявате дистанционно системата, през вашия смартфон, таблет или компютър. Чрез тази система ще можете да контролирате и следите производствените си мощности, HVAC системите, различни видове датчици и др.

Android -Sun4u download

Активирането на приложението  става от настройката в телефона.   Влиза се в:   Settings -> Security -> Unknown sources.   Първо трябва да разрешите свалянето от неизвестен сайт. След инсталацията може да си върнете забраната. В някои телефони отделно са описани местата, от които има забрана за сваляне. Например Google, Skype, Viber и т.н. Кликвате върху линка. Позволявате на приложението да се инсталира след това може да си върнете забраната, за да не бъде атакуван телефона от зловреден софтуер.

App Store  Sun4u  download

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/veven1/public_html/wp-content/plugins/onwebchat/onwebchat.php on line 461