Повече информация за Вевен ООД

Системи за лъчисто отопление. Адиабатно охлаждане. Таванни системи за отопление и охлаждане.

Системите за лъчисто отопление и охлаждане са предназначени за помещения с различни размери, височини и топло изолационни характеристики. Отличават се с високата си енергийна ефективност и ниските си експлоатационни разходи. Лъчистите системи са предпочитан метод за отопление и охлаждане в цяла Европа.

Воденa от убеждението, че трябва да предостави на клиентите си най-доброто от Европейския пазар, фирма ВЕВЕН, работи в близко сътрудничество с UnderTree – Италия, Kotrbaty – Чехия, Lersen – Чехия, Impresind – Италия. Присъстваме повече от 15 години на Българския пазар. Изпълнили сме голям брой обекти на територията на страната. Богатата гама от продукти и модели ни дават възможност да изпълним различни по вид и характеристики  проекти: заводски сгради, халета, складове, болници, жилищни и офис помещения.

Ние предлагаме системи, които се захранват от различни източници на енергия: природен газ, пропан-бутан, топла вода, пара и електроенергия.  По този начин се стараем да задоволим  всички желания на нашите клиенти.

 

Основните ни клиенти са:

„България Еър“ – София

„Сименс“ – Локомотивно депо – София

„Българиън Еър Чартер“ – София

„Либхер транспортейшън системс“– Пловдив

„Луфтханза Техник“ – София

„Терем“ – София

„Каскада“ – Пловдив

„Енерсис“ – Търговище

„Ангел Стоилов – 96“ АД – Пловдив

 „Тракия глас“ – Завод за автомобилно  стъкло – Търговище

„Терем“ – Пловдив

„Терем“ – Граф Игнатиев

„Монтюпе“ – Русе

„МБАЛ Черноморска“ – Бургас

„Етем Алуминиум Екстружънс“ ЕАД – София

„Гестамп Етем Аутомотив България“ АД – София

„Wienerberger“ ЕООД – Завод гр. Луковит

и още много др.

За изготвянето на индивидуална оферта ще са ни нужни специфични характеристики ( план-проект)  на обекта за когото ще желаете изграждането на съответната система отоплителнаохладителна или и двете.  Може да се свържете директно с нас по удобен за вас начин:

гр. София

гр. Пловдив

+359887252978

+359877221329

office@veven.eu

p.nakov@veven.eu

Заявете консултация сега!

0
Успешни проекти
0
Експерта в екипа
0
Доволни клиенти
0
Години опит

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/veven1/public_html/wp-content/plugins/onwebchat/onwebchat.php on line 461